Активности

 

АКЦИЈА- „Ајде Македонија“ – за Македонија без отпад

На 5.5.2013 год.( Сабота) нашето училиште се приклучи кон Акцијата- „Македонија без отпад“ за почиста Македонија.  Сите ученици  активно зедоа учество во чистењето на училишниот двор и поблиската околина .

 

DSCN0786 DSCN0787 DSCN0788 DSCN0789 DSCN0790 DSCN0791 DSCN0784VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: