Преспански ЈАБОЛКОБЕР 2013/2014 год.

Традиционално и оваа година се одржа Преспанскиот Саем. За разлика од претходните години оваа година траеше од 26-ти до 29- ти Септември. Нашето учество на својот штад се претстави со изработки од учениците изготвени на часовите по  Техничко образование и часовите  предвидени за Литературна Лекција. На следните фотографии дел од таа атмосфера

1388054_166131020252588_1491535172_n

 

 

Фотографии од учества на Преспанскиот Јаболкобер

 

DSC04310

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: