Симулација за земјотрес

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WVLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W

Заради зачестената појава на земјотреси по последниот период во нашето училиште беше изведена проба, симулација за земјотрес. Училишното ѕвонче ја сигнализираше опасноста по што учениците и вработените  веднаш се засолнија онаму каде што е најбезбедно (под клуп, маси или под врата). Кога училишното ѕвонче го означе престанокот на земјотресот, учениците водени од наставниците мирно ги напуштија училишните простории и се упатија во училишниот двор.

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: