Додатна настава

се изведува со учениците кои ја совладуваат програмата редовно и чувствуваат потреба за проширување на своите знаења. Додатната настава ќе му овозможи на ученикот да ги изрази своите индивидуални интереси. По својата суштина и функција додатната настава во нашето училиште  претставува организирана грижа и работа со надарените ученици. Преку оваа настава  се подготвуваат ученици за општински, регионални, републички и меѓународни  натпревари.

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: