Изборна настава

Изборната настава според Наставниот план е застапена  во одделенска настава во III, IV  и V одд. со предметот-  работа со компјутери. Во предметна настава според Наставниот план, во шесто одделение се реализира настава по Етика во религиите со 2 часа неделен фонд. Училиштето предложи листа изборни предмети: во седмо деветгодишно образование избран е предметот- Вештини на живеење; во седмо одделение осумгодишно- Техничко образование и во осмо одделение- Проекти во информатиката.

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: