Хор и Оркестар

Како и претходните години така и оваа година во училиштето беспрекорно функционираат хорот и оркестарот за учениците од VI до VIII одд. под раководство на наставникот по музичко образование- Лазар Алабаковски

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: