Психолошко-социолошка служба

Психолошко-социолошка служба

  1. Гелмановска Кети-Психолог (дополнува 1/3 од работното  време  од ОУ “ Славејко Арсов“) до вработување на психолог со цело работно врем во ОУ “Димитар Влахов“
  2. Јанкуловски Здравко-Социолог (дополнува 1/3 од работното време од ОУ“Браќа Миладиновци)

 

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: