Училишен одбор

Органот за управување на училиштето- Училишен одбор го сочинуваат:

  • Тројца представници од редот на наставниците и стручните соработници;
  • тројца представници од родителите на учениците;
  • Двајца представници од основачот;
  • Еден представник од министерството;
Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: