Секции

Кај учениците од нашето училиште постои голем интерес за  членување во најразличните училишни секции.  Секој ученик има свој талент па заради тоа има повеќе секции  предводени од наставници- ментори . Членувајќи во секциите тие  се претаставуваат самите себе си во најдобро светло, се изградуваат како индивидуи,  а што е најважно го претставуваат училиштето. Во нашето  училиште функционираат следните секции:

  • Литературна секција
  • Секција по англиски јазик
  • Историска секција
  • Биолошка секција
  • Математичко- физичка секција
  • Сообраќајна секција
Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: