Новогодишна МИО работилница

Денес во нашето училиште беше реализирана МИО новогодишна работилница со децата од централното и подрачните училишта од прво до шесто одделение. Тимот кој го сочинуваа кординаторот- Дивна Темелковска и членовите: Кадиме Исљами, Маријана Колеска, Шпреса Решиди и Наташа Стојковска, заедно со одговорните наставници овозможија прекрасна работна атмосфера. Учениците , родителите и наставниците заедно работеа, се дружеа а во исто време и се забавуваа. Работилницата протече во неколку етапи: воведна активност, преку која учениците и родителите преку игра меѓусебно се запознаваа, потоа наставниците наизменично на македонски и албански јазик ги запознаа со правилата кои кои треба да се почитуваат во текот на активностите, потоа следувааше изработката на новогодишни украси и новогодишни честитки и на крај кратка игра како завршна активност.
20141223_095056_Burst01

20141223_095601

20141223_101341

20141223_103148

20141223_103617

20141223_104213

20141223_104247

20141223_105509

20141223_10230411

20141223_113208

Advertisements
Categories: ДВ | Напишете коментар

Навигација на напис

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: