Реализиран пролетниот излет и реализирана МИО обуката за спортски активности

На 28.05.2015г. беше реализирам пролетниот излет со учениците од нашето училиште. На овој излет беше извршена обука за спортски активности со помош на обучувачите од “Open Fun Football”. Учениците се дружеа и забавуваа низ зпортските игри.

СЛедуваат фотографии од спортските игри: 20150527_111710

20150527_111633

20150527_111555

20150527_111540

20150527_111451

20150527_111153

Advertisements
Categories: ДВ | Напишете коментар

Навигација на напис

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: