Подрачни училишта

Во својот состав вклучително  со централното училиште во с. Љубојно влегуваат  и подрачните училишта од околните села:

  • ПУ с. Долно Дупени
  • ПУ с. Наколец
  • ПУ с.. Штрбово
  • ПУ с. Крани
  • ПУ с.Сливница

ПУ с. Наколец

Во ова училиште се одржува само одделенска наставна за учениците со албански наставен јазик од II до V одд.  Одделенски наставник- Наџие Шерифи

Picture 011

Ученици
ПУ С. Наколец

Picture 185

Одделенски наставник
Наџие ШерифиPicture 002

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: