Засади ја својата иднина!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Picture 203Picture 204Picture 214Picture 220Picture 210Picture 212Picture 209Picture 216Picture 217Picture 213Picture 223Picture 227Picture 224Picture 234

 

 

Нашето училиште се залага за подигнувањето на еколошката свест, за подобра околина и почиста животна средина, па редовно зема учевство во еколошките акции.

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: