Наставни активности

Настава во природа

Училиштето организира настава во природа за учениците од  I- Vодд. – до седум дена зависно од можностите на родителите на учениците и нивната заинтересираност, за време на воспитно- образовната програма и се реализира најдоцна до 20-ти мај во учебната 2012-2013год.

Advertisements
Напишете коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: